De verlichting gaat uit, de LED spots en LED DJ-booth gaan aan, de beats knallen uit de speakers. Dat is de LED DJ Show Supreme! De LED DJ Show Supreme wordt verzorgd door onze professionele DJ. Met zijn LED DJ-booth tovert hij de allerlekkerste house beats uit de krachtige geluidsinstallatie. Door het spectaculaire effect van de lichte haze in de zaal en de vier LED moving-heads op de verlichte LED pilaren is dit de meest geboekte LED DJ Show.

De LED DJ Show Supreme is altijd voorzien van een allround DJ die precies de juiste muziek draait. De DJ is ervaren, sociaal vaardig en goed gekleed. De LED DJ Show Supreme maakt van jouw event daardoor een topfeest! Ook is het mogelijk de DJ achtergrond en lounge te laten draaien. Desgewenst aangevuld met live entertainment zoals een saxofonist, zangeres of percussionist.

Deze meest geboekte DJ show is natuurlijk ook uit te breiden met bijvoorbeeld een LED sterrendoek achter de DJ, LED TV-screens in de pilaren voor visuals of LED aircones in de zaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of bekijk ons bedrijfsonderdeel MEB-DJ-Shows voor alle opties.

  • Speeltijd: 1 x 300 minuten
  • Bezetting: Allround DJ
  • Techniek / Geluid: A-set
  • Licht(show): Inclusief

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over onze acts kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Wilt u een artiest boeken? Dit is mogelijk via een boekingskantoor uit zowel Nederland als het buitenland.