Welkom bij MEB-Agency.nl, onderdeel van MEB Rotterdam.

Al jaren helpen wij opdrachtgevers met het vinden van het juiste entertainment voor een (al dan niet) feestelijke gelegenheid. Dat doen wij met veel passie, enthousiasme en plezier. Bij ons kunt u uw entertainment zelf zoeken of door ons geadviseerd worden. Wij adviseren u graag op basis van uw wensen, budget en andere gestelde kaders.

Op deze website vindt u ons aanbod van exclusieve artiesten welke wij vertegenwoordigen als boekingskantoor. Dit betekent dat de boekingen van deze artiesten altijd via ons lopen. Dit bestaat uit agendabeheer, contract en financiële afwikkeling.

Wij kennen onze artiesten en hun kwaliteiten. Iedere artiest die wij aanbieden hebben wij geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en de inhoud van het optreden. U kunt er dus vanuit gaan dat artiesten op deze website van hoogstaande kwaliteit zijn en ons advies gegrond is op eigen ervaring.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken en selecteren van uw entertainment. Uiteraard staan onze entertainment adviseurs klaar om u per mail of telefoon te begeleiden bij het boeken van uw entertainment.

MEB Rotterdam introductie video