Van Europa tot Australië, van Azië tot aan Noord- en Zuid-Amerika! De wereldtour van The Mobiles heeft het trio 4 jaar lang op plekken gebracht waar menig artiest alleen van kan dromen. Maar dit zorgde er ook voor dat de good looking heren ons kleine kikkerlandje meer dan ooit zijn gaan waarderen. Zij stoppen nu liever hun ziel en zaligheid in optredens in Nederland én dit doen zij op iedere m2 van jullie bruiloft of bedrijfsfeest, foodtruckfestivals, terrassen en borrels. Ook als dit voor andere bands lastig of zelfs onhaalbaar is vinden zij een weg to make this work!

The Mobiles laten zich door niets weerhouden om op iedere plek van ieder event te spelen. Voor hun optreden maken zij namelijk gebruik van een accu speaker die ook geheel mobiel is.

Hun repertoire gaat, evenals hun speelplek, van links naar rechts. Van Mart Hoogkamer tot Neil Diamond en van Kriss Kross Amsterdam tot Bon Jovi. Zij spelen dit, met hun (bas-)gitaar en elektrische drum, en zingen het allemaal!

  • Speeltijd: 3 x 30 minuten binnen 3 uur
  • Bezetting: 3 personen
  • Geluid: n.v.t.
  • Licht: n.v.t.
  • Tijd technicus aanwezig: n.v.t.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over onze acts kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Wilt u een artiest boeken? Dit is mogelijk via een boekingskantoor uit zowel Nederland als het buitenland.