Remedy is een veelzijdig pop zangduo dat met veel passie en enthousiasme van elk optreden iets bijzonders maakt.

Met de hits van vroeger en nu, energie van twee en de mooie samenzang brengt Remedy het soort entertainment dat jouw evenement nodig heeft.

Remedy zingt op verschillende gelegenheden waaronder: bruiloften (zowel tijdens ceremonie intieme ballads als tijdens receptie/diner easy listening), festivals en bedrijfsevenementen. Zij zingen in de genres pop, soul, funk, nederpop en up-tempo dance de hits van vroeger en nu. De samenstelling waarin zij optreden kan variëren van akoestisch tot en met podiumshows met tracks en live band.

Door het brede aanbod van bekende liedjes dat zij zingen krijgen zij iedereen aan het dansen! We adviseren u graag over de invulling van uw evenement.

Songwriting 

Nederlandstalige popmuziek; Wendy en Soraya (Remedy) schrijven liedjes over dagelijkse onderwerpen zoals de liefde, persoonlijke ontwikkeling, vriendschap en de veranderingen die je tegenkomt in je leven. Op 5 november 2021 hebben zij hun allereerste single uitgebracht: Vergeten. In 2022 verwachten zij een EP uit te brengen.

  • Speeltijd: 1x 30 / 2x 30 / 3x 30 minuten
  • Bezetting: 2 personen
  • Geluid: tot 50 personen / M-set
  • Licht: niet inclusief
  • Tijd technicus aanwezig: 30 minuten voor aanvang
  • Aanvang afbouw: direct na laatste set

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over onze acts kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Wilt u een artiest boeken? Dit is mogelijk via een boekingskantoor uit zowel Nederland als het buitenland.