Remedy is een veelzijdig pop zangduo dat met veel passie en enthousiasme van elk optreden iets bijzonders maakt.

Met de beste kerstnummers allertijden én hits van vroeger en nu, energie van twee en de mooie samenzang brengt Remedy het soort entertainment dat jouw kerstevenement nodig heeft.

Remedy zingt op verschillende gelegenheden waaronder: kerstborrels, kerstdiners en kerstfeesten maar óók bruiloften (zowel tijdens ceremonie intieme ballads als tijdens receptie/diner easy listening), festivals en bedrijfsevenementen. Zij zingen in de genres pop, soul, funk, nederpop en up-tempo dance de kersthits van vroeger en nu. De samenstelling waarin zij optreden kan variëren van akoestisch tot en met podiumshows met tracks en live band.

Door het brede aanbod van bekende liedjes dat zij zingen krijgen zij iedereen aan het dansen! We adviseren u graag over de invulling van uw kerstevenement.

Songwriting 

Nederlandstalige popmuziek; Wendy en Soraya (Remedy) schrijven liedjes over dagelijkse onderwerpen zoals de liefde, persoonlijke ontwikkeling, vriendschap en de veranderingen die je tegenkomt in je leven. Op 5 november 2021 hebben zij hun allereerste single uitgebracht: Vergeten. In 2022 is Niemand gereleased. De inspiratie voor dit nummer is gekomen door hun vriendschap waarin zij voor elkaar klaarstaan, ook als het wat minder gaat. Op 16 september 2022 hebben zij Dansen gereleased in samenwerking met Jeffrey Schenk. ‘Dansen’ gaat over het loslaten van de tijd en regels en juist te kiezen voor het moment en elkaar. Op 21 april 2023 is hun nieuwe singel Ga je mee gereleased. Het nummer is een ode aan hun vriendschap en de herinneringen die zij door de jaren heen hebben gemaakt. Voel de energie van deze catchy track die je meeneemt in de sterke band waarin zij elkaar aanvullen. Klik voor een overzicht van al hun eigen nummers op deze link van hun Youtube kanaal.

Heel bewust hebben zij voor hun eigen werk gekozen voor Nederlandstalige muziek. Echter bestaat hun podiumshow uit zowel Nederlandstalige als Engelstalige muziek waar niemand op stil kan blijven staan en wíl dansen!

  • Speeltijd: 1x 30 / 2x 30 / 3x 30 minuten
  • Bezetting: 2 personen
  • Geluid: M-set
  • Licht: niet inclusief
  • Tijd technicus aanwezig: 30 minuten voor aanvang
  • Aanvang afbouw: direct na laatste set

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over onze acts kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Wilt u een artiest boeken? Dit is mogelijk via een boekingskantoor uit zowel Nederland als het buitenland.