Veelzijdig zangeres Laurie Akkerman

Laurie is een veelzijdige zangeres met een energieke persoonlijkheid. Sprankelende outfits en een mooie warme stem die de kamer vult gepaard met een bruisende performance zorgt voor die ‘extra touch’ tijdens jullie event. Van klein en intiem tot aan feestelijk en bruisend!

Laurie met pianist
Ben je op zoek naar een intieme setting tijdens jullie diner? Dan is Laurie met haar pianist het juiste muziek duo om die extra touch te geven aan jullie feestelijk event. Met piano, gitaar en tweestemmige zang maken zij de avond compleet.

Tape-Act Laurie
Ben je op zoek naar een feestelijk optreden tijdens jullie event? Dan is Laurie de juiste keuze voor jullie! Haar aanstekelijke enthousiasme, sprankelende outfits en hits waar iedereen op mee kan zingen, zorgen voor de juiste toon voor een gezellige avond.

Als een kameleon kleurt deze zangeres mee naar jullie wensen en denkt graag mee over de setting die jij voor ogen hebt.

Met haar rugzak vol ervaring levert zij altijd kwaliteit en zorgt zij voor een sprankelende performance.
Laurie speelt de beste hits van toen en nu. Haar repertoire bestaat onder andere uit Ed Sheeran, Michael Jackson, Dolly Parton, Andre Hazes, Tino Martin en Suzan en Freek.

Conservatorium

Laurie is afgestudeerd aan het Conservatorium in Londen en is daarna teruggekeerd naar Nederland. Vanaf een jonge leeftijd heeft zij door heel Nederland op veel mooie locaties mogen optreden. Als fulltime zangeres vindt ze op het podium staan nog steeds het leukste wat er is!

Laurie als artiest:

Misschien een leuk weetje over Laurie. Sinds 2019 brengt ze haar eigen Nederlandstalige muziek uit. Inmiddels is single nummer 5 al onderweg en kan ze niet wachten om deze te delen met jullie!

Overige informatie

  • Speeltijd: 1x 30 / 2x 30 / 3x 30 minuten
  • Bezetting: 1 persoon
  • Geluid: tot 100 personen / M-set
  • Licht: niet inclusief
  • Tijd technicus aanwezig: 30 minuten voor aanvang
  • Aanvang afbouw: direct na laatste set

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over onze acts kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Wilt u een artiest boeken? Dit is mogelijk via een boekingskantoor uit zowel Nederland als het buitenland.