Veelzijdig kerstzangeres Laurie Akkerman

Laurie Akkerman is een veelzijdige zangeres met een energieke persoonlijkheid. Sprankelende outfits, een mooie warme stem die de kamer vult gepaard met een bruisende performance zorgt voor die ‘extra touch’ tijdens jullie kerstevent. Van klein en intiem tot aan feestelijk en bruisend!

Laurie haar stemgeluid wordt omschreven als een warme, heldere en soulvolle stem. Ze weet de juiste snaar te raken wanneer zij zingt en gitaar speelt.

Met haar rugzak vol ervaring levert zij altijd kwaliteit en zorgt zij voor een sprankelende kerstperformance.

Laurie speelt kersthits van toen en nu. Haar kerstrepertoire bestaat onder andere uit easy listenings zoals Last Christmas, Santa Claus is Coming To Town, Driving Home For Christmas, Santa Tell Me en nog véél meer! Met haar gitaar en zang maakt zij de feestelijke dag hélemaal compleet.

Laurie met pianist
Ben je op zoek naar een intieme setting tijdens jullie kerstdiner? Dan is Laurie met haar pianist het juiste muziek duo om die extra touch te geven aan jullie kerstdiner. Met piano, gitaar en tweestemmige zang maken zij de kerst avond helemaal compleet.

Tape-Act Laurie
Ben je op zoek naar een feestelijk optreden tijdens jullie kerstfeest? Dan is Laurie de juiste keuze voor jullie! Haar aanstekelijke enthousiasme, sprankelende outfits en kersthits waar iedereen op mee kan zingen, zorgen voor de juiste toon voor een gezellig kerstfeest.

Als een kameleon kleurt deze zangeres mee naar jullie wensen en denkt graag mee over de setting die jij voor ogen hebt. De mooie warmte in haar stem zorgt voor een stralende kerst!

Conservatorium

Laurie is afgestudeerd aan het Conservatorium in Londen en is daarna teruggekeerd naar Nederland. Vanaf een jonge leeftijd heeft zij door heel Nederland op veel mooie locaties mogen optreden. Als fulltime zangeres vindt ze op het podium staan nog steeds het leukste wat er is!

Laurie als artiest:

Misschien een leuk weetje over Laurie. Sinds 2019 brengt ze haar eigen Nederlandstalige muziek uit. Inmiddels is single nummer 5 al onderweg en kan ze niet wachten om deze te delen met jullie!

Overige informatie

  • Speeltijd: 1x 30 / 2x 30 / 3x 30 minuten
  • Bezetting: 1 persoon
  • Geluid: tot 100 personen / M-set
  • Licht: niet inclusief
  • Tijd technicus aanwezig: 30 minuten voor aanvang
  • Aanvang afbouw: direct na laatste set

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over onze acts kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Wilt u een artiest boeken? Dit is mogelijk via een boekingskantoor uit zowel Nederland als het buitenland.