Kersttrio De Rode Lopers

Deze drie rasmuzikanten spelen en zingen geheel op akoestische wijze de allerbeste kersthits uit de muziekgeschiedenis. Met een rijdend drumstel, een contrabas en een gitaar spelen zij letterlijk van voor naar achter en van links naar rechts op ieder kerstevenement. Met name letterlijk tussen de gasten of bij de entree van het kerstevent is het éxtra feest met kersttrio De Rode Lopers.

Met een compacte speaker op accu (die ook geheel mobiel is) versterken zij de zang, gitaar en contrabas waardoor de kerstact altijd goed tot zijn recht komt. Hierbij  brengen zij licht en vreugde in de donkere winterdagen met de sfeervolle kerstliederen.

Rood is de kleur van de hartstocht, de passie, de liefde en kerst. En dit is precies wat De Rode Lopers over willen brengen. Een gevoelige lovesong, een rock klassieker, de bekende kersthits of een smartlap. Door jarenlange ervaring weten ze precies de juiste sfeer op het juiste moment neer te zetten.

Voor een volledig overzicht van al hun promotievideo’s verwijzen wij je graag naar ons Youtube kanaal.

Overige informatie

  • Speeltijd: 3x 45 minuten binnen 180 minuten
  • Bezetting: 3 personen
  • Geluid: n.v.t
  • Licht: n.v.t.
  • Tijd technicus aanwezig: n.v.t.

 

 

.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over onze acts kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Wilt u een artiest boeken? Dit is mogelijk via een boekingskantoor uit zowel Nederland als het buitenland.