Kerst zangduo Remedy

Remedy is een veelzijdig zangduo dat met veel passie en enthousiasme van ieder optreden iets bijzonders maakt. Met schitterende kerst-outfits, energie van twee en de mooie samenzang brengt Remedy het soort entertainment dat jouw kerstevenement nodig heeft. Ben je opzoek naar entertainment voor een kerstborrel, kerstdiner of kerstfeest? De dames van Remedy zijn veelzijdig en zingen op alle verschillende kerstgelegenheden!

Sinds 2010 zijn Wendy en Soraya beste vriendinnen en vormen sinds 2015 het zangduo Remedy. Als veelzijdig zangduo zingt Remedy op verschillende gelegenheden, waaronder: bruiloften, privéfeesten, festivals, bedrijfsevenementen én ook kerst! Zij zingen in de genres pop, soul, funk en nederpop de beste hits van vroeger en nu, in combinatie met hun eigen muziek! Kerst wordt nog specialer met Remedy’s harmonieuze stemmen die de favoriete kerstliedjes tot leven brengen.

De samenstelling waarin de artiesten optreden kan variëren van akoestisch tot en met podiumshows met tracks en live band. Vier de feestdagen met een onvergetelijke kerstshow van het geweldige zangduo, waarbij deze kerst zich daadwerkelijk uit de band laat springen!

Podia in Nederland

Remedy heeft de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan op verschillende podia. Zo hebben de dames meegedaan aan ‘The Voice of Holland’ (seizoen 8), zongen ze eenmalig mee tijdens de theatertour van Berget Lewis en traden zij op bij ‘All together now’. Ook zongen zij op o.a. Opperdepop en CuliNESSE. En met hun eigen nummer ‘Nooit is het genoeg’ hebben zij Rijnmond vertegenwoordigd in de finale van het eerste Regio Songfestival 2023!

Remedy is sinds 2021 druk bezig met het schrijven van eigen Nederlandstalige popmuziek. Het is een zoektocht geweest naar hun eigen sound, maar ze hebben in 2023 met het nummer ‘Nooit is het genoeg’ de richting gevonden die ze op willen: positieve, opgewekte en uitdagende muziek, met een boodschap!

Remedy droomt ervan om met hun eigen muziek door heel Nederland te touren en de grote theaters en festivals af te gaan!

Overige informatie

  • Speeltijd: 1x 30 / 2x 30 / 3x 30 minuten
  • Bezetting: 2 personen
  • Geluid: tot 100 personen / M-set
  • Licht: niet inclusief
  • Tijd technicus aanwezig: 30 minuten voor aanvang
  • Aanvang afbouw: direct na laatste set

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over onze acts kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Wilt u een artiest boeken? Dit is mogelijk via een boekingskantoor uit zowel Nederland als het buitenland.