Bas Baelde is een geboren entertainer. Vanaf jonge leeftijd is hij niet weg te slaan achter de piano. Later leerde hij zichzelf gitaar spelen en volgde zanglessen. Hij vindt inspiratie bij grootheden als Frank Sinatra, André Hazes, Michael Bublé en vele anderen. Wat Bas echt energie geeft, is zijn publiek een onvergetelijke avond bezorgen, en dat straalt hij dan ook uit op het podium.

Als je Bas Baelde boekt, ben je verzekerd van een avond vol feest, passie en gezelligheid. Hij biedt een avondvullend programma dat erop gericht is het publiek een geweldige tijd te geven. Van heerlijke jazz, blues en soul op de achtergrond tot Nederlandse en internationale meezingers waarbij de polonaise niet mag ontbreken. Zijn repertoire varieert van André Hazes en Guus Meeuwis tot Elvis Presley en Michael Bublé.

Bas Baelde heeft een unieke stem die recht uit zijn hart komt en beheerst verschillende instrumenten. Hij weet als geen ander de juiste sfeer te creëren. Of het nu een intieme setting of een bruisend feest is, Bas voelt het publiek perfect aan en past zijn repertoire daarop aan. Hij zorgt voor een onvergetelijke ervaring die nog lang blijft hangen.

Overige informatie

  • Speeltijd: 1x 45 / 2x 45 / 3x 45 / 4x 45 minuten
  • Bezetting: 1 persoon
  • Geluid: tot 150 personen / M-set
  • Licht: niet inclusief
  • Tijd technicus aanwezig: 90/60 minuten voor aanvang
  • Aanvang afbouw: direct na laatste set

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over onze acts kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Wilt u een artiest boeken? Dit is mogelijk via een boekingskantoor uit zowel Nederland als het buitenland.